Hoe kiest u de juiste kleur voor uw neonreclame? (2024)

Invoering

Bent u op zoek naar neonreclamekleuren? Bij het kiezen van de juiste kleur voor uw bord moet u met verschillende factoren rekening houden. Als u deze factoren zorgvuldig in overweging neemt, kunt u er zeker van zijn dat het bord effectief zal zijn en goed zal worden ontvangen. Het kiezen van een kleur voor uw bord is meestal vrij eenvoudig, op voorwaarde dat u weet welke kleuren bewezen goed werken op verschillende typen borden.

Gedurfde kleuren: rood, oranje, groen en geel

Er zijn een paar tinten die bijzonder goed werken voor neonreclame: rood, oranje, groen en geel. Deze tinten vallen op en trekken de aandacht. Bovendien zijn ze eenvoudig vanaf een afstand te lezen.

Mensen zullen opletten als je een sterke rode kleur gebruikt, en je kunt een oranje of gele kleur gebruiken om de aandacht te trekken als je iets probeert te verkopen. Groen is een prachtige optie als je het buurtgevoel wilt bevorderen.

Koele kleuren: blauw en paars

Blauw en paars zijn populaire keuzes voor neonreclames. De intense helderheid van neonlichten, en daarom worden ze zo veel gebruikt in reclame en bewegwijzering, maakt deze kleuren bijzonder opvallend. Ze werken ook goed als accenten op witte of zwarte achtergronden, waardoor ze ideaal zijn voor het toevoegen van kleuraccenten aan uw bewegwijzering!

Neonreclameborden met een blauwe of paarse achtergrond worden vaak gebruikt om een gevoel van vertrouwen of autoriteit over te brengen. Denk eens aan al die borden buiten bedrijven met blauwe letters! Ze zijn ook uitstekend geschikt om de aandacht te vestigen op specifieke producten of diensten die door het bedrijf worden aangeboden

3 tips voor het kiezen van neonreclamekleuren voor een huis

Uw huis kan veel baat hebben bij neonreclame. Ze kunnen je helpen jezelf te uiten, een punt duidelijk te maken en zelfs je huis op te fleuren. Hier zijn de dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste kleur voor een huis.

  1. Zorg ervoor dat de kleur past bij de omgeving waarin deze wordt geplaatst. Vermijd het gebruik van felle kleuren in een kamer die al somber is, omdat deze de ruimte kleiner doen lijken dan hij is. Kies een neonbord met een donkerdere tint als uw kamer kleurrijk is, zodat het opvalt zonder de kamer over te nemen.
  2. Bedenk hoeveel licht er binnen of buiten uw huis is wanneer u beslist welke kleur u op uw bord wilt gebruiken. Het is belangrijk om geen kleuren te kiezen die te donker zijn, omdat deze niet zo goed opvallen tegen heldere achtergronden zoals zonlicht of straatverlichting. Als er niet veel licht is in de buurt van waar uw bord wordt geplaatst (zoals binnenshuis), kies dan donkere kleuren zodat mensen uw bericht nog steeds kunnen zien, zelfs als er niet veel licht om hen heen is (zoals 's nachts). .
  3. Denk na over de sfeer die je wilt creëren. Als je bijvoorbeeld iets speels en speels wilt, kan neonreclame in levendige tinten zoals roze of paars ideaal zijn. Kies ingetogen kleuren zoals grijs of zwart als je een meer formele of verfijnde look nastreeft. Als alternatief voor het gebruik van neonlichten die alleen zwart of wit zijn, kunt u overwegen neonlichten te gebruiken die meerdere tinten van dezelfde kleur hebben.

Hoe kiest u de juiste kleur voor uw neonreclame? (1)

3 tips voor het kiezen van de beste kleur voor uw bedrijfsneonreclame

Als u op zoek bent naar een zakelijk neonreclamebord, is het belangrijk om rekening te houden met de kleuren die u gebruikt. De beste kleuren voor uw neonreclame zijn afhankelijk van het soort bedrijf dat u runt, maar hier zijn drie tips die u zullen helpen bij het kiezen van de kleuren die het beste werken:

1. Kies kleuren die relevant zijn voor uw branche

Kies kleuren die relevant zijn voor uw branche. Als uw bedrijf zich in de voedingsindustrie bevindt, moet u kleuren kiezen die voedsel vertegenwoordigen, zoals oranje en geel. En als u een autoreparatiewerkplaats heeft, moet u kleuren kiezen die auto's vertegenwoordigen, zoals zwart en blauw. Deze kleuren zullen resoneren met klanten en hen helpen verbinding te maken met wat uw bedrijf doet.

2. Denk aan de omgeving waarin u het gaat gebruiken

Een ander ding om te overwegen is waar je je bord gaat gebruiken en in wat voor soort omgeving het zal staan. Als het buiten is waar veel blootstelling aan de zon is, wil je waarschijnlijk iets helders en krachtigs zodat het gezien kan worden. van ver; Als het echter binnenshuis is of op een plek met weinig licht, kan een meer gedempte kleur beter werken om contrast te creëren tussen de tekst of afbeelding op uw bord en wat er verder omheen staat.

3. Denk na over de persoonlijkheid van uw merk

Er moet dan rekening worden gehouden met de persoonlijkheid van uw merk en eventuele kleuren die ermee verbonden zijn. Het onderzoeken van enkele van de bestaande foto's of video's die zijn gepost op sociale mediaplatforms waarop uw merk is uitgelicht, is een nuttige methode om dit te doen.

Hoe kiest u de juiste kleur voor uw neonreclame? (2)

CONCLUSIE

Zoals u kunt zien, zijn neonreclames meer dan alleen een opzichtige manier om de aandacht te trekken; ze hebben ook functionele aspecten. Dat gezegd hebbende, hebben we waarschijnlijk nog maar de oppervlakte bereikt van hun vermogen om mensen naar uw bedrijf te trekken en ze daar te houden. Ze zijn kleurrijk, ze trekken de aandacht en ze zijn gewoon leuk! Dus als u erover heeft nagedacht om een lichtreclame voor uw bedrijf te kopen, maar niet zeker weet waar u moet beginnen, hopen we dat dit artikel u heeft geholpen de zaken op te helderen.

Mis deze verhalen niet

De psychologie van logo-lightboxen: hoe kleuren en vormen de perceptie van klanten beïnvloeden

10 mei 2023

Lees verder

Top 10 inspirerende voorbeelden van logo-lightbox-ontwerpen

9 mei 2023

Lees verder

Hoe installeert en onderhoudt u uw Lightbox-logo met logo?

8 mei 2023

Lees verder

Hoe ontwerpt u een effectieve logo-lightbox voor uw bedrijf?

5 mei 2023

Lees verder

5 soorten logo-lightboxen voor verschillende zakelijke behoeften

3 mei 2023

Lees verder

De wetenschap van licht: inzicht in de technologie achter logo-lightboxen

2 mei 2023

Lees verder

  • Ontvang nu een gratis offerte

WhatsAppEnvelopSkypen

Hulp nodig?

Ik ben hier
Om u te helpen

Hoe kiest u de juiste kleur voor uw neonreclame? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Gov. Deandrea McKenzie

Last Updated:

Views: 6182

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Gov. Deandrea McKenzie

Birthday: 2001-01-17

Address: Suite 769 2454 Marsha Coves, Debbieton, MS 95002

Phone: +813077629322

Job: Real-Estate Executive

Hobby: Archery, Metal detecting, Kitesurfing, Genealogy, Kitesurfing, Calligraphy, Roller skating

Introduction: My name is Gov. Deandrea McKenzie, I am a spotless, clean, glamorous, sparkling, adventurous, nice, brainy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.