George neemt belang in The Neon Company - Sign Benelux (2024)

Branchenieuws

Branchenieuws

Door redactie

Bekijk volledige foto

The Neon Company, een toonaangevende speler op het gebied van ‘neonlook’ signs met PowerLED-technologieën, gaat een strategische samenwerking aan met George, een private durfinvesteerder.

George is gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen van bedrijven met bewezen track records. Deze samenwerking, die is begeleid door overnameadviseur Marktlink, stelt de 29-jarige ondernemer Bart Orsel in staat om de recente explosieve groei van The Neon Company verder in Europa voort te zetten.

Advertentie

Advertentie

PowerLEDs

The Neon Company, opgericht in 2021 en gevestigd te Vianen, onderscheidt zich door het gebruik van PowerLEDs in ‘neonborden’, wat – volgens het bedrijf – resulteert in energiezuinigere, helderdere en duurzamere producten dan traditionele varianten van deze reclame-uitingen. Het bedrijf bedient een breed scala aan klanten, variërend van resellers en interieurontwerpers tot grote internationale merken zoals Nike, Netflix, Coca Cola en Talpa.

George neemt belang in The Neon Company - Sign Benelux (1)

De toetreding van George, een onafhankelijke durfinvesteerder die bedrijven helpt om hun slagkracht te vergroten en verdere groei op nationaal en internationaal niveau te stimuleren, betekent een uitbreiding van zijn portfolio binnen de creatieve sector. George, opgericht in 2022 en gevestigd in Rijnsburg, investeert naast bedrijven ook in (inter)nationaal vastgoed. Jorg Schilder, CEO van George en serieel ondernemer, brengt zijn jarenlange ervaring in de verhuursector mee en zal op hands-on wijze samen met Bart Orsel het nieuwe management vormen.

Ook expertise

Schilder en zijn team willen het groeipotentieel van de nieuwe samenwerking optimaal laten floreren: “Als investeerder brengen we niet alleen kapitaal, maar ook expertise in. Zo helpen we bij het verder professionaliseren van The Neon Company op het gebied van commercie, management en finance. Dit geeft de ruimte voor Bart om te doen waar hij het beste in is, namelijk zich focussen op de marketing, sales, branding en design van The Neon Company, met als doel de groei van het bedrijf te versnellen.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief

Met de gratis wekelijkse nieuwsbrief van Sign Benelux ben je altijd op de hoogte van het nieuws uit de signbranche, ontwikkelingen, acties en aanbiedingen.

Aanmelden

Gerelateerd

Branchenieuws

Frank Schenk nieuwe algemeen directeur Mutoh Europe

De Japanse printerfabrikant Mutoh Industries meldt dat Frank Schenk per 1 juli 2024 algemeen directeur wordt van Mutoh Europe nv en Mutoh Deutschland GmbH.

Branchenieuws

Vakbonden geven negatief advies over cao-eindbod

De vakbonden CNV, FNV en De Unie hebben het cao-eindbod voor Grafimedia van de werkgevers met een negatief advies voorgelegd aan hun achterban.

Branchenieuws

Ledenraad KVGO stemt in met eindbod Grafimedia cao

De ledenraad van het KVGO stemde dinsdag in met het eindbod voor een nieuwe Grafimedia cao. Opvallend is de loonsverhoging van 10 procent. Ook een uitsluitingsbepaling voor het signbedrijf komt aan de orde.

Signnieuws

‘Durst P5 sleutel tot succes’

Het Belgische Publi-FDM kocht recent een nieuwe Durst P5 350 HS printer. Die draait nu optimaal. Een gesprek met oprichter Franky De Meyer en zijn team.

Branchenieuws

Inkcups benoemt Sebastian Tillen tot Head of Service Europe

Inkcups heeft Sebastian Tillen als Head of Service Europe benoemd. In deze rol zal Tillen toezicht houden op de technische service en installaties in heel Europa en deze optimaliseren.

Productnieuws

Mimaki lanceert kartonnen inktcartridges

Mimaki Engineering lanceert nu wereldwijd kartonnen inktcartridges. Door traditionele plastic cartridges te vervangen door een milieuvriendelijk alternatief van papier zet Mimaki een stap om duurzaamheid in de printindustrie te verbeteren.

Praktijkdemo

Roland TrueVIS AP-640 breed inzetbaar dankzij resin-inkt

Met de komst van de met resin (hars)inkten uitgeruste Roland TrueVIS AP-640 heb je voortaan bij Roland de keuze uit drie inkttechnieken voor het bedrukken van rolmaterialen. In deze aflevering nemen we de eigenschappen van deze, met watergedragen resin-inkten uitgeruste printer onder de loep.

Branchenieuws

Hexis lanceert nieuwe website met webshop

Hexis heeft onlangs een grote stap gezet in de versterking van zijn online aanwezigheid door het lanceren van een geheel nieuwe website. Inclusief een totaal vernieuwde webshop.

Branchenieuws

World Wrap Masters Netherlands 2025 op Visualize Expo in Gorinchem

Het lijkt nog ver weg, maar Fespa Nederland meldt dat de vierde World Wrap Masters Netherlands zal plaatsvinden tijdens Visualize Expo in Gorinchem. Deze vakbeurs staat van 25 tot en met 27 maart 2025 op de kalender.

Bekijk meer

George neemt belang in The Neon Company - Sign Benelux (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6105

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.